• BLOGGING / • FREEBIES

15 Fun About Me Survey Questions |

Hi friends! We're gonna get personal today! I put together an inspired list of random questions you can answer...

Hi friends! We’re gonna get personal today! I put together an inspired list of random questions to answer for anyone who’s wondering who the person behind this blog is. I just love reading questionnaires like these from some of my favorite bloggers as well, and I just had to make one here! Feel free to share this list on Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest or anything you want! Get cozy and enjoy a long read. Hopefully you will find this entertaining.

PIN ME!

Hi friends! We're gonna get personal today! I put together an inspired list of random questions you can answer...

Oh and by the end of this post you’re either going to like who I am, or simply I won’t be your cup of tea… and that’s all ok! So with that said let’s get personal. Enjoy! 🙂

 PIN ME! 

Hi friends! We're gonna get personal today! I put together an inspired list of random questions you can answer...

Question 1. What is an embarrassing moment in your life?

Answer 1. Ok this is embarrassing, and at the same time it startled the living daylights out of me. This happened a few days ago actually. So it’s still fresh in the noggin. Our apartment complex is having a company go around the building to repaint our balconies, doors, etc. They tell us when they will be on the property, not on our individual balcony. Note that they have ladders to reach our balcony so they don’t need to go through our front door.

Luckily (but still embarrassing enough) this particular morning I at least had some of the blinds closed, but you could kind of see into our living room from our balcony. So I’m sitting on my couch in the living room, and just awkwardly eating some leftover chicken (strange breakfast I know) in an odd position. Watching random Youtube videos, and some guy with a mustache looks though our window, smiles, and starts painting. I’ll give you a similar visual here:

embarresing moments

| Credit goes to my husband finding the image that matched the scenario! |

Nearly fainted out the shock of this guys head popping up through the cracks of the blings smiling… let’s just say I’m keeping the blinds closed until the office tells us they’re gone. So I hope this gives you a good laugh today. 😉


Question 2. What personal item would you save in a house fire? (After saving your family and pets.)

Answer 2. It would honestly either be my journal or laptop.


Question 3. What is your most treasured memory?

Answer 3. Getting married to the man of my dreams.


Question 4. What would make a perfect day for you?

Answer 4. Chillin in a log cabin in the woods, with my husband, while a roaring fire is going in the fireplace, with a good cup of coffee in hand. I enjoy the simple things.


Question 5. Given the choice of anyone in the world, whom would you want as a dinner guest? (Living or not.)

Answer 5. Sigmund Freud. I love studying psychology on the side, and the theories he came up with rings true to my experiences in life. I think we could have some awesome dinner conversations.


Question 6. Would you like to be famous? If so how?

Answer 6. I prefer to be an incognito introverted citizen, however if I were to become famous for any reason I would want to be known for being creative and inspiring others to live outside of the box.


Question 7. Do you rehearse your phone conversations? If so why?

Answer 7. Yes and no. It really depends on who I’m talking to. If I know that person’s tendencies to react negatively toward my actual personality I will rehearse to respect that person’s boundaries. Otherwise I’m just myself with others.


Question 8. Where would you like to be in 5 years?

Answer 8. I would like our marriage to continue to mature with age, and to be in our dream house. I would also love to have a successful online business here on Chatty Crafting as well.


Question 9. Which fictional character do you believe is the most like yourself?

Answer 9. Velma Dinkley from Scooby-Doo.


Question 10. What is one thing you’ve always wanted to cross off your bucket list, but haven’t yet?

Answer 10.  I just adore architecture and history. So one of my top bucket list moments would be to step foot in a castle. Whether it be fully renovated or in ruins.


Question 11. Where do you go when you need some inspiration?

Answer 11. I tend to go to my favorite Youtube channels, or other bloggers who have without knowing it speak life into my entrepreneurial spirit.


Question 12. What is the best advice you’ve ever been given?

Answer 12. “Trust your gut.”


Question 13.  What is your favorite season?

Answer 13. Basic answer. It’s Autumn hands down! I just love everything about that season.


Question 14. Cake, pie, or muffins?

Answer 14. I’m leaning toward cake for this answer.


Question 15. What does your blog name mean?

Answer 15. In my about section I mention that Chatty Crafting really got started when I realized how therapeutic I found crafting to be, and that I could share with other like minded folks what I find cozy and crafty. Also part of Chatty Crafting is getting chatty. So we’re just going to have a lot of fun on this blog. 🙂


Alright my friends that’s probably the longest blog post I’ve done so far, and I have had so much fun putting this together! What do you think of these questions? Fun or too personal? Personally I had fun answering all of these! (See what I did there? I know I’m a bit corny, but I love lame jokes.) Please comment, like, reshare whatever suites your fancy! Thanks for spending some time with me, and have a fabulous day everyone!!!

untitled-1

Credit where credit it due! The inspiration for this list came from:

Huffington Post

Psychology Today

Thought Catalog 


Propellerads


YOU MAY ALSO LIKE:

Welcome To Chatty Crafting | Why I Started A Blog |

Encouragement For Bloggers +Blog Update | Chit Chat |

Advertisements

3 thoughts on “15 Fun About Me Survey Questions |

  1. Pingback: Welcome Everyone! | Chit Chat + Blog Goals | | Chatty Crafting